Coral-V.I.P.
Bezoekadres
Oscar Romerolaan 16
1216 TK Hilversum

Post / factuuradres
Postbus 318
1200 AH Hilversum

Tel. 035-677 39 63
Fax 035-677 22 48


KvK 32171777
BTW NL8224.05.659

Contact

Coral-VIP - Nieuws

04-03-2013 Facility House met Red House op Media Park
Facilitair bedrijf Facility House neemt 8 maart een nieuw gebouw voor zijn ENG camera- uitgifte in gebruik op het Media Park: het zogeheten Red House. Het rode pand ligt naast gebouw De Matrix waar behalve Talpa ook het hoofdkantoor en een montageafdeling van Facility House zijn gevestigd....lees verderHet markante Red House biedt heeft een oppervlakte van 477 m2, waarvan 340 m2 bedrijfsruimte (op de begane grond) en 137 m2 kantoorruimte (op de verdieping). Jouke Post van xx Architecten ontwierp het gebouw volgens de IFD methode: Industrieel Flexibel Demontabel bouwen. Het is een duurzaam gebouw dat hiermee zijn derde bestemming krijgt. Eerder stond het gebouw vijf jaar in Rotterdam, waar het dienst deed als Kinderkunsthal Villa Zebra. Vervolgens verhuisde Villa Zebra voor een aantal jaren naar Hoogvliet als tijdelijke uitbreiding voor een basisschool. En nu dus, weer als nieuw, op het Media Park. In 2002 ontving het gebouw de Job Dura prijs.

Directeur Huyp Pieterse van Facility House is tevreden met de nieuwe locatie voor camera-uitgifte: “Met dit gebouw kunnen we al onze ENG-afdelingen zoals planning, sales, account management, opleidingen, technische dienst en camera-uitgifte onder één dak centraliseren. Vanuit het Red House kunnen we bovendien onze Hilversumse klanten nog beter bedienen. Onze postproductieafdeling ligt direct naast de uitgifte zodat gedraaid materiaal zonder tijdverlies kan worden ingeladen voor montage. Het duurzame en eigenzinnige karakter van het Red House past bovendien uitstekend bij onze identiteit.”

Media Park Beheer was verantwoordelijk voor de verplaatsing en bouw van het Red House. Directeur Jacco Zwerver: “We zijn ontzettend blij met deze uitbreiding op het Media Park en zeer trots op het eindresultaat. Het toont eens te meer aan dat het Media Park nog altijd groeit. Bovendien past het hergebruik van Villa Zebra goed in de duurzaamheidsdoelstelling van het Media Park.”

04-03-2013 Media Park Beheer geeft e-scooters aan RTL
Sven Sauvé, COO van RTL Nederland ontving woensdag vier elektrische scooters en vier degelijke Hollandse fietsen uit handen van Jacco Zwerver, directeur van Media Park Beheer. Met deze overhandiging werd een aantal afspraken bekroond rond het besluit van RTL Nederland om haar vestiging op het Media Park tien jaar te verlengen....lees verder

Eerder werd al het hek langs de Mies Bouwmanboulevard vervangen door een beukenhaag, het RTL-complex met energiezuinig LED-licht verlicht en werden er oplaadpunten voor elektrische auto’s geïnstalleerd.

Media Park Beheer ondersteunt initiatieven voor duurzaam ondernemen. Onderdeel daarvan is mobiliteitsmanagement, oftewel: het organiseren van slim reizen. De e-scooters en fietsen zullen door de RTL-medewerkers worden gebruikt voor hun ritten binnen het Media Park en Hilversum.

31-01-2013 Coral volledig beheer Media Park Hilversum
Coral verzorgt in de vorm van haar dochteronderneming Media Park Beheer BV het volledige van het Media Park in Hilversum. De eigenaar van het park, Media Park Enterprise, heeft na een periode van onzekerheid als gevolg van het faillissement van TCN Media Park, met de curator afspraken kunnen maken voor een snelle en goede overdracht van werkzaamheden. Media Park Beheer BV is een dochteronderneming van Coral Beheer, een organisatie van André van den Heuvel en Jim Reerink. Beiden hebben ruime en jarenlange ervaring in commercieel vastgoedbeheer. Media Park Beheer BV biedt een baan aan de meerderheid van de voormalige medewerkers van TCN Media Park. Zij zijn na een W&S traject in dienst getreden. Jacco Zwerver is aangesteld als Directeur Media Park Beheer. ...lees verder